IN MEMORY





SALAM, AL-KISAH NYE

sebuah cerita mengarut dari saya...

x der lah mengarut sgt, juz kenang - kenangan jer buat grup tersayang

Al-inshoff ni sebenarnye grup nasyid UNIMAP, yang dh lame ditubuhkn. saya strt join grup nie pun mse 1st year  dulu.skrg dh msuk 2nd year dh....

mase 1 st year, alhmdullilah dpt kenal ngn senior2 nasyd yg mmg berbakat sgt2, 
sesungguhnya, sy kagum sgt dgn diorg

Pertandingan nasyid nie biase nye aktif mase 1 sem, coz ade pertandingan Nasyid Belia 4B antara seluruh negeri. 1 lagi pertandinga Nasyid Kemerdekaan Antara Universiti.

U pengetahuan korang

Mase tahun 2010 : 
Grup ni jadi JOHAN untuk PERTANDINGAN NASYID BELIA 4 B yg dibuat kt Sekolah Menengah Jaafar, Negeri 9. Hepi sgt coz time tu adelah 1st time sy join pertandingan tu.

U PERTANDINGAN NASYID KEMERDEKAAN ANTARA UNIVERSITI PULAK, kami dapat tempat ke-3. Alhamdullilah, walaupun x menjadi juara, tapi kami senang hati, coz dpt timba ilmu n lihat grup lain beraksi

Mase tahun 2011 :

Grup kami dpt tempat ke-3 u PERTANDINGAN NASYID BELIA 4B yg bertempat di WISMA PERSEKUTUAN NEGERI TERENGGANU, yg bestnye, coz prtndingan ni buat kt negeri lahir sy, apalagi, bersemangat lh tmbh2 fmly sy dtg time kami bertanding....suke3x


Mesti korang penat kan bace ayat merapu pnjg tu kan.....erm, jom kite view pic pulak

dri kiri : saya, k.balqis, anis, qoyum, cik jamil (pengurus belia 4b perlis), limin, wan (ank murid ustaz nazim), syafiq (ank murid ustaz nazim jgk), n din

NAK BACE LAGI....KLIK JE READ MORE YER




kami tgh buat gaya hndustan menyorok

kami je pompuan


sayup mata, ke bintang malam, kilau purnama sakti cahaya....lalala





nie classmate ina ngn yaa

kenangan mase 1st join nasyid.......tiap2 mgu pi wang ulu tumpang duk umah anis....hehehe

tgh tu umi, sblh kanan tu mimi mioko mevira










2 comments:

Miss Y and Her World said...

kali ke 3 komen. tak tau masuk ke tak.

bestnya join nasyid. saya tak pernah seumur hidup pun masuk nasyid ni. rugi rugi.

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

jeillabies said...

ahaaaa, dh msuk dh, hehehhe, don't worry, sy dh bole bace...

seronok, yg pnting dpt experience n dpt rmai kwan...try la joint ape2 event....caiyok2x

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh