jom masuk u


TAHNIAH, ANDA DITAWARKAN KE UNIMAP

suka !
blur !
waaaa, jauhnyer !
kecik, x best !
x nak lah, merata2 !

erm, pada sesape junior yg bakal masuk ke UNIMAP x kire lah, diploma or degree......sebenarnye korang x trsalah pilih dan yang pling penting sekali nak cakap, PERLIS IS THE BEST ....HEHEHEHE

nak tahu kenape,

sure nie nak tahu...

ok, ade sbb sy ckap cm nie....

1) makanan kt perlis murah giler2, sape2 yg dtg perlis sure terkejut giler kentang
saya bagi contoh : nasi, ayam, sayur = rm2.50

haaaa, sesape duk unimap. sure x kebulur....caye lah

2) UNIMAP adalah satu2 nya U yg menyediakan rumah kepada mahasiswa dari thun 1 smpai lah grad. Korang fikir, mane lagi U yg kasi mahasiswa stay dlam U smpai hbis grad... xder kan
x payah dah kalut2 duk fikir nk cari umah sewa tiap2 sem....relax jer

3) dekat jer ngn LANGKAWI. bagi sesape yg kos nya tinggal sekitar KUALA PERLIS bestlah, dkat jer ngn JETI KUALA PERLIS......bole pi LANGKAWI blik hari jer

4) yang lagi best, bab suasana kt sini, fresh jer.....bole nmpk kehijauan padi sepanjang jalan...
x der lah tercemar dgn asap2 n udara kotor

5) lok chin & laksa kola.....negeri lain mane ade, best wooo, x caye try ler




6) dari segi ranking.......walau pun UNIMAP bole dikatekn baru klu nk dibndingkan dgn U yg dh lame bertapak di arena pendidikan nie, tapi salute lah kt UNIMAP kerana segala kerja keras selama nie trhasil. walaupun thun lepas heboh cerita mengenai akreditasi graduan UNIMAP yang telah disabotaj o pihak2 tertentu bagi menjatuhkan reputasi UNIMAP, tapi berkat kesungguhan NAIB CANSELOR berserta dgn staf2 UNIMAP yg sentiasa bergnding bahu, lihat lah hasilnya


Senarai Top Ranking Universiti Terbaik di Malaysia bagi tahun 2011.
  1. Universiti Sains Malaysia
  2. Universiti Teknologi Malaysia
  3. Universiti Kebangsaan Malaysia
  4. Universiti Putra Malaysia
  5. University of Malaya
  6. Universiti Malaysia Perlis
  7. Multimedia University
  8. Universiti Teknologi Mara
  9. Universiti Malaysia Pahang
  10. International Islamic University of Malaysia
  11. Universiti Utara Malaysia
  12. Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
  13. Universiti Tenaga Nasional
  14. Universiti Malaysia Sabah
  15. Open University Malaysia
  16. University of Nottingham Malaysia
  17. Universiti Teknologi Petronas
  18. Universiti Sains Islam Malaysia
  19. Universiti Pendidikan Sultan Idris
  20. Taylor’s University College
  21. Universiti Teknikal Malaysia Melaka
  22. Universiti Tunku Abdul Rahman
  23. Universiti Malaysia Terengganu
  24. Universiti Malaysia Sarawak
  25. Universiti Tun Abdul Razak
  26. Monash University Malaysia
  27. Universiti Industri Selangor
  28. Wawasan Open University
  29. UCSI University
  30. Curtin University of Technology Sarawak Campus
  31. Asia Pacific Institute of Information Technology
  32. International Medical University
  33. Help University College
  34. Tunku Abdul Rahman College
  35. Al Madinah International University
  36. Universiti Kuala Lumpur
  37. National Defence University of Malaysia
  38. Segi College
  39. Universiti Sultan Zainal Abidin
  40. Universiti Malaysia Kelantan
  41. Limkokwing University of Creative Technology
  42. KDU College
  43. Selangor International Islamic University College
  44. Sunway University College
  45. Malaysia Theological Seminary
  46. Malaysia University of Science & Technology
  47. Olympia College Malaysia
  48. Swinburne University of Technology Sarawak Campus
  49. Malaysian Institute of Management
  50. University of Malaya Medical Center & Faculty of Medicine
  51. INSANIAH University College
  52. Taman Pertanian University
  53. Kuala Lumpur Infrastructure University College
  54. International Centre for Education in Islamic Finance
  55. Majlis Peperiksaan Malaysia
  56. Cyberjaya University College of Medical Sciences
  57. Disted-Stamford College
  58. Berjaya University College of Hospitality
  59. Asia e University
  60. KBU International College
  61. New INTI College
  62. TATI University College
  63. Nilai International College
  64. Asia Pacific University College of Technology & Innovation
  65. AIMST University
BUAT PENGETAHUAN SEMUA :

sekarang nie UNIMAP dah ade kampus tetap, so pade sesape yg ckap UNIMAP no class lah, merata2 lah, x best lah.....korang silap BESAR

Belum dtang belum tahu.....

nie kampus tetap UNIMAP sekarang.....korang nilai lah sndiri yer


nak tgok, btul nie, jom klik read more















BUAT ADIK 2 YG BAKAL MASUK KE UNIMAP.....
WELCOME TO UNIMAP






2 comments:

ㄠㄑㄠㄌㄙ Hazrin said...

promote ye kak? haha..

jeillabies said...

ye lah dik, benda btul.....adik ni dh hbis skolah ke blum

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh