NOSTALGIA BORIA LAMA


SALAM SEMUA

ni cek nak habaq satu cite, cek x dok kok, cek x dok adik...aiyoo, poning 2x

juara boria festkum 2010/2011

nie lah family boria yang 1st edition
semua happening giler, kami dah macam adik beradik,  x leh berenggang
tiap cuti mesti ade agenda yang direka khas o pakar2 boria
kalu ade ape 2 problem ke tension ker, gerenti lenyap lepas jupe diorang nie
hope, relationship kitaorang akan berterusan sampai tua.....hohoho

nie pulak anggota2 back up singer @ tukang merapu...yeahhh

lepas pada menang, alhamdullillah rezeki kami murah bile

tibe2 
-
-
-
-
dapat tawaran u rakaman lagu boria di klasik nasional fm. terkezut kami bile tahu kena record 6 buah lagu.
setiap lagu tema berbeza 2


NAK TGOK LAGI X? JOM KLIK READ MORE

Antaranya :
1 malaysia, gejala sosial, ijab kabul, jom masuk u, penyakit

lirik ade dibuat oleh cik omara, ade jgk yang kami buat sendiri. baru kami tahu betapa susah nyer nak buat lirik boria nie.....huhuhu, sesungguhnya kami budak baru belajar

susunan muzik semua dibuat oleh sifu kebanggaan kami merangkap pengetua lah....hehehe
sape lagi kalu bukan cik Izwan Izhar

untuk sketsa pulak, sape lagi sifu kalu bukan cik Nazri. Gabungan mantap nana (mami), asma (combi), dan tok mat (shah rukh khan) memang meletop...yeaaahhh


mai kiter terjah pic2 nie

lepas penat recording

bersama adik comel helmi dan mama

tukang karang kami tgh semangat

thank banyak 2 coz kasi kami peluang nie.....








No comments:

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh