Cuti 2 perlis

Uhuk2, 
skrg sy tgh dilanda selesema, batuk n demam ....tpi setakat nie still terkawal lagi  lah, huaaaaaa
sob3x

semalam niat hati nk duk umah jer, rehat2, take time kasi chance kt demam biar cepat kebah.
tapi tetibe dapat satu offer dari k.jannah merangkap akak saya di perlis, hemo hemo.

K.jannah : "fatin, jom pi jalan2 esok, nak x?"

erm fikir punyer fikir, selesema x truk kot, ok jgk kalu ikut , xder lah bosan sgt duk tgok siling n kipas spnjang hari....huaaaaa

SEKARANG DECISION MUKTAMAD
(SAYA PERGI)

SO, saya ajak lah mas skali join (merangkap adik saya di unimap).

Saya : "Mas, nk ikut pi jalan2 ngn k.jannah x?"
Mas : "Ala akak, saya ade exam esok, camner, stdy x hbis lagi, x jadi lah ikut kot...huhuhu"

Nak dijadikan cerita, tepat kol 10 pgi, time sy tgh bersiap2....

Mas : "Akak, nk ikut leh?"

HEHEHEHEHE, COMEL JER MAS

Akhirnya, berjaya jgk misi kami u pi jalan2 menghilangkan kebosanan yg nk menggelegak tahap maksimum...

Mula2 pi padang besar, kami smua giler tgok kemeja comel, mcm 2 ade, yg pokodot, yg belang, yg jalur.....
akhirnya, terbeli jgk lah dek x tahan ngn nfsu....hemo hemo









Pastu, dlm kol 1 lebih, matahari dh menegak kt kepala....aduyai, panas btul nie
Nak minum, ehem ehem....paham 2 ler pose
dugaan btul

Akhirnya, kami dapat idea

jeng jeng jeng


APA KATA KITE PI GUA KELAM, KAT SITU SEJUK.........

kami pun pi lah mandi kt sane, pergh, best giler coz time tu x ramai org....bole bilang ngan mata...ahakssss

gua kelam tu dh jadi tmpt ktorg dh, coz sunyi sgt...

terserlah ketinggian sy...oh tidakkk



kucing nie comel sgt2, bersih giler....msti slalu terjun kt dlm air nie...hehehe





1..2...3....selammmm


  LAST SKALI, ON D WAY NK BLIK

K.jannah tanya:
"Fatin, pernah pi Taman Ular x?"

Saya jawab:
"X pulak......dgr mcm best jer, hehehehe"

Kami pun ape lagi, berlabuh ler kt Taman Ular sat....
Kat situ bukan ade ular jer.
kura2, biawak, monyet pun ade....
kesian pulak tgok ular tu duk dlm sangkar....msti diorg sedihkan x der kawan....sob3x










PASTU, K.JANNAH PUN HANTAR KAMI BLIK...
TIME TU, DH LETIH + NGNTUK TAHAP MAKSIMUM DAH

Balik je umah trus tidoq, x pikiaq ape dh.

KESANNYA : bgun jer, poning giler kepala den, selesema pun makin teruk...huaaaaa

TAPI XPER, yang penting KITA ENJOY...

YEAHHHH







1 comment:

Liyana Z said...

waaaa..syoknya dpa jln2 perlis!

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh