Banjir Lagi?







Assalamualaikummmmmmm.....

ahaaaaaa, ade satu berita penting nie buat smua rakyat jelata, abg2, adik2, kakak2, mak2, ayah2 smua yang bermaustatin mahupun berada di bumi Perlis yang serba indah nie....hehehe

Ape pendapat korang tentang cuaca skrg, x menentu kan, tol xxxx??????



Saya pun baru je dapat tahu pasal nie, tu pun k.fizah yang bgthu, klu x selame nie relax2 cool jer

Jadual kat bawah nie bukti sahih, kalu nak thu lebih lanjut sile KLIK BWH NIE YER

(RIVER LEVEL)

StationID
(Photo)
Station Name
(Graph)
DistrictRiver Basin
(Trend)
Last Update Time
River Level
(Cross-section)
Normal level
Alert Level
Danger Level
6602402  Sg.Pelarit di Kaki BukitKaki BukitSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 36.7935.6038.3039.00
6602403  Sg.Jarum di Kg.MasjidBerseriSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 30.5130.0033.0033.60
6502436  Sg.Korok di Hulu Timah Tasuh DamBerseriSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 29.8129.0029.5029.60
6502404  Sg. Buluh di Kg.Batu BertangkupBeseriSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 22.3624.0025.0026.00
6502403  Kolam Air di Timah Tasuh DamBerseriSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 21.6119.4021.0022.00
6402433  Sg.Arau di Kg.Kuala TunggangArauSg.Arau13/09/2011 - 14:15 10.8912.4512.8513.30
6402401  Sg. Arau di Kg.Sg.BakauKangarSg.Perlis13/09/2011 - 14:15 3.241.503.003.50

So, ape persediaan kite
Same 2 lah kite berdoa agar keadaan jadi terkawal dan banjir x melarat, kalu x mesti smua org jdi susah kan,

ye lah, mane x nyer, ade yg kena pindah

kalu student pulak, kelas batal then kena gnti pulak, brg2 smua x thu nk letak mane, dh lah smua umah jauh...huaaaaa 

Mintak 2 sgt kite smua dijauhkan dari serangan bnjir nie....AMINNN

CUBE TGOK NI

Perlis
Ramalan Cuaca untuk 7 Hari bagi Perlis
Selasa, 13/09/2011

Hujan di satu dua tempat
Malam
 Pagi : Tiada Hujan
 Petang : Mendung
 Malam : Hujan di satu dua tempat
Rabu, 14/09/2011

Hujan sementara di satu dua tempat
Petang
 Pagi : Hujan di satu dua tempat
 Petang : Hujan sementara di satu dua tempat
 Malam : Tiada Hujan
Khamis, 15/09/2011

Hujan sementara di satu dua tempat
Petang
 Pagi : Tiada Hujan
 Petang : Hujan sementara di satu dua tempat
 Malam : Tiada Hujan
Jumaat, 16/09/2011

Hujan sementara di satu dua tempat
Petang
 Pagi : Tiada Hujan
 Petang : Hujan sementara di satu dua tempat
 Malam : Tiada Hujan
Sabtu, 17/09/2011

Hujan di satu dua tempat di kawasan pantai
Pagi
 Pagi : Hujan di satu dua tempat di kawasan pantai
 Petang : Tiada Hujan
 Malam : Tiada Hujan
Ahad, 18/09/2011

Hujan di satu dua tempat di kawasan pantai
Pagi
 Pagi : Hujan di satu dua tempat di kawasan pantai
 Petang : Tiada Hujan
 Malam : Tiada Hujan
Isnin, 19/09/2011

Hujan sementara di satu dua tempat
Petang
 Pagi : Hujan di satu dua tempat di kawasan pantai
 Petang : Hujan sementara di satu dua tempat
 Malam : Mendung
Nak thu lebih lanjut kat sini Malaysian Meteorological

No comments:

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh