SNOW ALMOND






Salam semua, korang tgh buat ape tueee.....hehehehe

Hari nie saya baik hati sikit, coz biskut yg sy buat nie alhamdulillah menjadi walaupun 1st time buat...suke2.
Korang pernah dgr x name biskut SNOW ALMOND ????

Disebabkan saya ketinggalan zaman, raye 1st thun nie bru saya tahu yg biskut nie wujud, kalu tahu dari awal dah lame buat tiap2 thun coz bskut nie lgi best dri ALMOND LONDON...

X CAYE, BTUI NIE


RUGI TAU

TGOK NIE



KORANG nampak x putih 2 kat luar snow alomond tue, yg mcm salji tue...tu bukan kelapa tau tapi 
WHITE BREADCRUMB @ SERBUK ROTI

"white breadcrumb nie mmg susah sikit nk cari kt kdai2, tpi x per, ade penyelesaiannye"
hehehe

CARANYA :
1) bole je ambik roti yg keping2 gardenia atau ape2 jenis pun, buang bhgian tepi 2 yg koko tu, tggal yg putih jer tau, then hancurkn sikit n msukkn dlm microwave (grill) smpai roti tu keras.

pastu apelagi, masukkn dlm blender n blend, taddddaaaaaa jadi lah white breadcrumb,

tapi jgn grill lame sgt tkut nnti bread tu brtukar warna lak...hahaha
KLU NK SENANG, PAKAI ROTI YG DH NK EXPIRED COZ LAGI CEPAT KERAS N JADI DEBU2 SNOW

Nak thu resipi dia x......senang jer, 
SILE KLIK bawah TAU...
JENG JENG JENG
myresipi

......SELAMAT MENCUBE.....




2 comments:

Urzain Hussain said...

wahhh..
nak rasa skit..:D

jeillabies said...

hehehe,sile2....jgn malu2 segan2

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh