Segmen Jom Kenali Blogger


Haaaaa, bangun pagi jer trus bukak blog update, tgok mane tahu ade news 2 bru dri blogger2 lain.
Ternyata mmg x mengecewakan coz saya terjumpe satu segmen menarik dari blogger famous abad ni ,
 sape lagi kalu bukan cik Purple

wing2x, terasa hati berbunga2 sakura riang gitewww

Satu segmen menarik yang dibuat khas oleh
  Miss Manja 
yang comel lagi cute


(Berminat nak join? apelagi klik cepat kat banner ats ni)
 

Segmen ni senang, mudah, cepat dan terbaik...sukeeeeee,
Satu lagi ni lah satu cara yang bole tingkatkan traffic korang smpai meletoppssss kebabommm,
Sangat digalakkan join terutama bagi newbie...caiyok2x
Of course free, x yah kuar satu sen merah pun....
percaye lah!!!!1

nak ke x nak,
jangan malu2 jangan segan2 yer.
Cepat bertindak dari sekarang coz tarikh tutup nyer 30 Oktober ni dah...
Jangan lepaskan peluang emas ni tau...

Kawan2 bertuah

Selamat Bergumbira dengan segmen menarik nie......hemo hemo






5 comments:

yuka ;) said...

eh eh tag saya?trimas yea..

Misz Azney said...

thanx sudi join. . knp pulak xleyh komen? cube skli lagi. . org laen buat ok jer. .cube lagi yer. .sbb tkot manja ta ingt nak update nme awk kalau tkde dkt komen entry segmen manja 2. . ok? arap sgt2 ltak komen dkt entry segmen manja 2 yer. .

jeillabies said...

tq manje....dh bole dah.....hehehehehe

rupenya tadi tertekan yg subscribe post comment, patut lah x leh....

macehhhh buat segmen cute n tertarik nie....hemo hemo

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

by Zent said...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh