NASYID MAKUM 2011


Rasenya belum terlambat kot nk ucapkan thniah buat korang smua......Walaupun kali ni rezeki tidak berpihak pada AL-INSHOFF, tpi x per, kita cube yg terbaik lagi buat mase akan datang...caiyok2x

Yang pastinya, korang tetap juara dihati kami warga UNIMAPIAN sekalian......
hemo hemo hemo




 
    meh2 berkenalan 

Dari kiri : Faghissss, Rezzza, Eryyy, Nuar comel, Fikri cute, Syahirr, Aidil Kacak


Tahniah buat sifu2 handal , cik nizam, cik azwan , cik wan n cik fendi.
wah, menang besar nampak, aiyooo, bile lah bole spend time ngn smua bukak hmper tu.......
lps raye haji kot....
zassssssss

Hah, sebelum terlupe, nk ucap 
SELAMAT HARI RAYA HAJI

X sabar nyer nk blik umah......dh lame x blik, huaaaaa











3 comments:

~eZmALiZa~ said...

wahhh!! kumpulan nasyid unimap ni hebat! pakaian pon sgt hebat! :)

jeillabies said...

hohoho, tq ezma.....majulah nasyid u UNIMAP...hahaha

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh