LI ohhh LI


Huaaaa, hati mane yg x runsing tatkala rmai geng2 kelas BIOMED 3RD year dh dpt tmpt prtikal. Kebimbangan tahap maximum dh melebihi had ....Kalau nk dihitung hari, mmg dh lame dh hntr resume n application letter..

Hospital, tolong lah jawabbbbbb.....jgn diam seribu bahasa, sob3x. Risiko yg sy ambik tggi sesangat, org lain pilih tempat prktikal variety, mcm 2 hospital diorg mntk, so peluang u dpt salah satu dh tntunya cerah kannn!!!

Cam saya nie, ntah hantu mane yg merasuk, seriously sy mmg totally apply satu hospital jer "Hospital Sultanah Zahirah" yang bertempat di TRG
Maklumlah, nk duk dekat ngn umah, plus kami prktikal time pose, hehehee

Tunggu punye tunggu punye tunggu, 
surat x smpai 2. So, disbbkn sy bengang plus ketakutan yg amat sgt, sy beranikan diri col Pihak Hospital di Radicare,

Rupe2nya, tadaaaaaaa......berita baik dari akak cun bhgian radicare

Akak Cun : " Oh, yg dari Unimap tu eh, kami dah lama accept awak n kawan awk wani u prtikal cinie, juz surat mybe lmbt sikit"

Ya Allah, x dpt nk digmbrkn dengan kata2....betapa lega bin seronok nyer bile dh tahu result, Kalu x hari2 duk bebel bile surat nk smpai...

# Pengajaran : Buat adik2 yg bakal LI, jgn segan 2 confirmkn ngn pihak tmpt LI yer, nnti jdi mcm sy, menggelabah x tntu pasal, bukan sehari dua, tapi berbulan 2 menanggung beban kerunsingan yg ntah ape2...hehehe



Tadaaaaaa, sinilah tmpt prtikal sy bulan 6 nnti, 

Sukenya, coz menghadap laut, tenang jerrrr..........x sbar rasenya...lalalallaa
Doakan yg terbaik u saya yer

4 comments:

pengLipur Lara said...

sedakyo ten..ore xtau lagi..koho nebes la gnie gak

jeillabies said...

sbar yaaa, insyallah ade rezeki nnti, hohoho, caiyok2x

mami said...

wh bru tgk post ni..hbt!
mst tak sabaq nk pi li kn???

jeillabies said...

hehehe, tkut pun ade mamiii, tkut kena marahhh....huaaaaa

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh