Ceritera Kucing Episod 1

Ahaaa, alkisah hari nie bertemakan cinta kepada kucing.....

Suatu hari, selepas 1 bulan pemergian arwah naruto, tetibe jer ade seorang hamba Allah yg bermurah hati menghadiahkn 2 ekor kucing. Kecik lagi kucing tue....

Kami sekeluarga bela kucing tu dengan harapan dpt mengobat rndu pade arwah naruto yg sgt2 dikasihi....sob3x, semoga rohnye dicucuri rahmat hendaknya.

2 ekor kucing yg baru ni smua nyer berbulu orange corak2x, ibarat cam kembor siam dah , jantina pun same
Kami bersepakat bubuh name Shimy n Melly (pengaruh kuat tentang dhia).
Nasib baik x der kucing jantan, kalu x bubuh name zikir pulak..
Bukan idea saya yer, smua tu idea umi...hehe

Sempat jage melly n shimy x lame pun, tibe2x kena balik unimap, sob3x......
Sian umi trpkse jge kucing sorang2, jgn nakal2 yer shimy, melly.

Alkisah bermula bile melly n shimy suke berak merata-rata, penat lah umi ronda satu umh trace bau....huaaa
pas pade tu teruih kena kurung kt luar umh, dh x bole msuk umh dh (no entry)...
Alangkah bgus kalu melly n shimy mcm nruto, behave jer perangai nyer....
Sepanjang bela naruto selama 7 thun, x prnh pun dia berak merata.....bgus budak ni, pdahal x pernah hntr nursery kucing pun........rndu same kamooo

ni baru namenya kucing berdisiplin

Kebetulan hari tu ade cuti sem, blik umah kejap, trkezut tgok melly n shimy dh besar, ala2 remaja gitewww.
Bulu dh makin comel, gebu2x....hasil makan byk letuwwwwww...


Tapi macam mane pun, sy still dlm usaha u syg melly n shimy same cam syg naruto.....sesungguhnya naruto x der tolak gntinye......

cayang naruto sgt2x


ni mase naruto patah gigi, cian dier susah nk kunyah

suke sgt kena kurung, padan muke, wekkk




No comments:

Tinggal Link Cinie Yer, Macehhh